- 2 Livanto kapszula (80ml espresso elkészítéséhez),
- 1 egész csillagánizs,
- 1 evőkanál barack szirup,
- 50 ml barack joghurt,
- 3-4 jégkocka,
- 3 evőkanál tejhab (1 teáskanál barack sziruppal édesítve),
- csokiforgács vagy őrölt mogyoró a díszítéshez
Főzzük le a kávét magas pohárba, ízesítsük csillagánizzsal, amit 5 percig hagyunk az italban, majd eltávolítjuk. A kávét öntsük át egy shakerbe, adjuk hozzá a jégkockákat, és jól rázzuk össze. Keverjük hozzá a barackszirupot és a joghurtot, majd újra rázzuk össze, és töltsük hűtött pohárba. Kevés tejhab hozzáadása után csokiforgáccsal vagy mogyoróval megszórva kínálható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése